Opel Leasing.

Een eigen wagenpark, groot of klein, brengt veel werk met zich mee. Wanneer u kiest voor Opel Leasing hoeft u zich niet langer zorgen te maken over onderhoud, reparaties, brandstofadministratie, verzekeringen, etc. Opel Leasing is hier namelijk in gespecialiseerd en neemt u dan ook graag deze zorgen uit handen. Zo houdt u tijd over om u te focussen op uw kernactiviteiten.

De Opel dealer is de belangrijkste schakel tussen u en Opel Leasing. Gedurende de gehele looptijd van uw contract kunt u bij de Opel dealer terecht voor alle zaken die met uw auto te maken hebben. U heeft dus één bekend contactpersoon waar u alles mee kunt regelen. Deze kent uw auto als geen ander, en weet wat u als klant belangrijk vindt.

De diensten van Opel Leasing vallen onder de Operational Lease formule; een soepel en betrouwbaar leasecontract dat u in staat stelt exact de kilometerkosten te betalen die overeenkomen met uw (zakelijk) gebruik. De leaseprijs is afhankelijk van de door u gekozen jaarkilometrage en looptijd. Zo rijdt u altijd in een jonge en representatieve auto.

U kunt Opel Leasing bereiken op:
Telefoonnummer: 020-6583222
E-mail: sales@opelleasing.nl

 

Klik hier voor meer informatie over Opel Leasing.
Klik hier en ontvang direct een offerte door uw eigen auto samen te stellen in de Car Configurator.