Opel 5+ Service.

Opel 5+ Service
 
Opel 5+ Service

Speciaal voor u en uw 5+ Opel

10% korting* op uw
werkplaatsfactuur

Opel 5+ Service

Voor controles, onderhoudsbeurten en reparaties bent u bij ons in de beste handen. Ook als uw Opel ouder is dan 5 jaar. Wij houden graag elke Opel in topconditie. Daarom hebben wij voor u en uw 5+ Opel een exclusieve aanbieding: 10% korting* op uw werkplaatsfactuur.

Extra voordeel, speciaal voor u en uw 5+ Opel

De Opel 5+ Service is een uniek aanbod voor Opelrijders die lid zijn van myOpel en in het bezit zijn van een Opel ouder dan 5 jaar en jonger dan 10 jaar (voor Opels vanaf 10 jaar is er de Opel 10+ service). De Opel 5+ Service houdt in dat aan Opels van 5 jaar en ouder 10% korting wordt verleend op de factuur van een reparatie of een onderhoudsbeurt.

myOpel.nl

Met myOpel willen wij u als Opel rijder in de watten leggen. Informatie en gebruiksgemak, ledenvoordeel en handige functies die het u als Opel rijder gemakkelijk maken. Exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Meld u kosteloos aan op myOpel.nl.

 

ÉÉN PORTAL, ÉÉN APP – VEEL VOORDELEN
Het myOpel klantenprogramma is uitgebreid met een nieuwe functionaliteit: de myOpel app**. Deze gratis app biedt u veel praktische en gebruiksvriendelijke functies waardoor u extra kunt genieten van uw Opel. Download nu de app en profiteer van veel voordelen.