Opel 10+ Service.

Opel 10+ Service
 
Opel 10+ Service

Speciaal voor u en uw 10+ Opel

20% korting* op uw
werkplaatsfactuur

Opel 10+ Service

Voor controles, onderhoudsbeurten en reparaties bent u bij ons in de beste handen. Ook als uw Opel ouder is dan 10 jaar. Wij houden graag elke Opel in topconditie. Daarom hebben wij voor u en uw ‘10+ Opel’ een exclusieve aanbieding: 20% korting* op uw werkplaatsfactuur.

Extra voordeel, speciaal voor u en uw 10+ Opel

De Opel 10+ Service is een uniek aanbod voor Opelrijders die in het bezit zijn van een Opel ouder dan 10 jaar (voor Opels tussen de 5 en 10 jaar oud is er de Opel 5+ service). De Opel 10+ Service houdt in dat aan Opels van 10 jaar en ouder 20% korting wordt verleend op de factuur van een reparatie of een onderhoudsbeurt.

myOpel

Met myOpel willen wij u als Opel rijder in de watten leggen. Informatie en gebruiksgemak, ledenvoordeel en handige functies die het u als Opelrijder gemakkelijk maken. Exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Meld u kosteloos aan op myOpel.nl.

 

ÉÉN PORTAL, ÉÉN APP – VEEL VOORDELEN
Het myOpel klantenprogramma is uitgebreid met een nieuwe functionaliteit: de myOpel app**. Deze gratis app biedt u veel praktische en gebruiksvriendelijke functies waardoor u extra kunt genieten van uw Opel. Download nu de app en profiteer van veel voordelen.