Overweegt u een nieuwe Opel?Dan bent u precies op tijd!

Precies Op Tijd Deals

Veel nieuwe auto’s zijn duurder geworden vanwege de nieuwe wetgeving voor het vaststellen van brandstofverbruik en emissie. Dan denkt u nu waarschijnlijk 'Ik ben dus net te laat...' Maar niets is minder waar, u bent zelfs precies op tijd! Want als u nu een gloednieuwe Opel uit voorraad koopt, dan profiteert u nog van de oude wetgeving en lagere BPM belasting*. En dat is nog niet alles! 

PRECIES OP TIJD DEALS
Naast de besparing op de BPM belasting, krijgt u nu ook €1.000 korting op voorraadmodellen en de myOpel betaalpas cadeau met maar liefst €1.000 tegoed voor onderhoud, brandstof en accessoires. Uw besparing kan hiermee flink oplopen*. Voor een nieuwe Opel Corsa uit voorraad kan uw besparing oplopen tot €3.946:

  • €1.946 belastingbesparing (EURO 6.1 vs EURO 6.2)
  • €1.000 myOpel betaalpas
  • €1.000 voorraadkorting

U bent dus niet te laat, u bent precies op tijd! Dit is hét moment om voordelig in een gloednieuwe Opel te stappen. Maar wacht niet te lang, want de voorraad is beperkt en OP=OP.

 

*Belastingbesparing betreft het verschil bpm Euro 6.1-NEDC 1.0 t.o.v. Euro 6.2-NEDC 2.0. Opel KARL, Ampera-e en Selection/Business+/Business Executive modellen zijn uitgesloten van de myOpel Betaalpasactie. De voorraadkorting is van toepassing op geselecteerde modellen en een uiterlijke orderdatum van 31 oktober 2018. De Opel KARL, Ampera-e en Selection uitvoeringen zijn uitgesloten van deze voorraadkorting. Vraag in de showroom naar de volledige actie- en verkoopvoorwaarden of lees hier meer over voorwaarden.