• Advies rijklaarprijs vanaf € 32.849 (incl. BTW/BPM)
  Voorraad Aanbiedingen Nieuws Technische specificaties Bestel de gratis brochure
 • Nieuwe Insignia.

  Met trots presenteren wij de nieuwe Opel Insignia Grand Sport en Sports Tourer! Ons nieuwe vlaggenschip is ruimer, lichter, slimmer en dynamischer dan ooit. Met geavanceerde technologie op het gebied van veiligheid, comfort en connectiviteit worden de rijkwaliteiten op het allerhoogste niveau gebracht.

  De prominente grille en ranke koplampen benadrukken de brede opzet van de voorzijde en geven de nieuwe Insignia een bijzonder stoer uiterlijk. De aandacht voor het kleinste detail is ook zichtbaar in het interieur. Strakke lijnen en toonaangevend vakmanschap bieden een gevoel van elegantie.

  De nieuwe Insignia weegt zo’n 175 kg minder dan zijn voorganger en het lagere gewicht samen met de compleet nieuwe 1.5 Turbo benzinemotor, of de zeer soepele 1.6 CDTi of 2.0 CDTi dieselmotoren, resulteren in ongekende rijeigenschappen. Daarnaast heeft de gewichtsreductie een positief effect op het brandstofverbruik en de kosten voor wegenbelasting en verzekering. Ervaar de nieuwe Insignia tijdens een proefrit!

  De Insignia Grand Sport of Sports Tourer is nu al te bestellen! Snelle beslissers profiteren bovendien van extra voordeel.

  Klik hier om de nieuwe Insignia samen te stellen.

  + Meer
  Neem contact met mij op
 • STEL SAMEN
  PROEFRIT
 • Aanbiedingen Bestel de gratis brochure Nieuws
  Nieuws + -
  Downloads (prijslijst/brochure/...) + -

  Insignia brochure

  Insignia Consumentenprijslijst