Magazijn.

In ons magazijn staat Remco van Troost.
De juiste persoon voor al uw orginele opel onderdelen.
Tel. : 0114 - 31 34 51Tel. : 0114 - 31 34 51
Fax: 0114-31 44 51
Neem contact met ons op.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag : 07.30 uur - 17.00 uur
Zaterdag : 09.00 - 12.00 uur
Zondag : Gesloten

Originele Onderdelen
Voor het onderhoud van uw Opel maakt uw Opel Erkend Reparateur gebruik van Originele Onderdelen.
Deze onderdelen zijn speciaal voor uw model ontwikkeld en passen dus precies op of in uw auto. Daarnaast leveren ze dezelfde kwaliteit als de onderdelen die al in de auto zaten.
Zo weet u zeker dat u met uw Opel veilig op pad kunt.
Voor alle Originele Onderdelen geldt een garantieperiode van twee jaar. Als alternatief levert uw Opel dealer ook Opel Eco-onderdelen. Dit zijn originele Opel onderdelen die tijdens een reparatie worden vervangen om vervolgens een complete revisie te ondergaan zodat ze later opnieuw ingezet kunnen worden als vervangingsonderdeel.

Waarom Originele Onderdelen bij de Opel Erkend Reparateur?

  • Originele onderdelen en accessoires: uw Opel Erkend Reparateur maakt gebruik van originele onderdelen met twee jaar garantie.
  • Perfect opgeleid: uw Opel Erkend Reparateur heeft gespecialiseerde medewerkers in dienst die continu door Opel worden bijgeschoold.
  • Gespecialiseerd gereedschap: de monteurs maken gebruik van gereedschap dat speciaal voor uw Opel werd ontwikkeld.
  • De juiste producten: uw Opel Erkend Reparateur gebruikt de door Opel voorgeschreven onderdelen en oliën bij elk onderhoud.
  • Respect voor het milieu: de prijzen voor een onderhoudsbeurt zijn inclusief milieutoeslag, tenzij anders vermeld. Alle afvalproducten worden verwerkt met respect voor het milieu.
  • Advies met ervaring: dankzij zijn jarenlange ervaring kent uw Opel Erkend Reparateur alle producten en programma’s in detail en is hij de perfecte persoon om u advies op maat te geven.

Kies Opel voor uw Opel!

​Onze vestiging(en)

Meer info

Klantentevredenheid