TOP

Modellenoverzicht

Terug naar bedrijfswagens

 • Combo De Opel Combo staat aan de top van zijn klasse en is voorzien van een hele reeks unieke kenmerken zodat hij op elke taak berekend is. Hij is leverbaar in een groot aantal uitvoeringen en is met een groot aantal opties en accessoires aan te passen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Hij is betrouwbaar, veelzijdig, efficiënt en neemt moeiteloos ladingen tot ruim een ton mee. De Opel Combo is een werkkracht die veel zal opleveren voor uw bedrijf. Ontdek de Combo
 • Nieuwe Vivaro De nieuwe Opel Vivaro doet precies wat zijn robuuste uiterlijk belooft. Hij is er volledig op gericht om dag in dag uit veel werk voor u te verzetten. Zijn volledig vernieuwde ontwerp is nóg beter afgestemd op de dagelijkse praktijk van uw bedrijf. Hij heeft niet alleen een comfortabele cabine en een ruime laadruimte, maar is ook bijzonder representatief en betrouwbaar. Talloze technische verbeteringen zorgen dat hij in alle opzichten fenomenale prestaties levert én hij springt zuinig om met brandstof. Ontdek de nieuwe Vivaro.
 • Movano Naast een goede coördinatie en betrouwbare medewerkers is het succes van uw logistieke bedrijfsvoering afhankelijk van bedrijfswagens die berekend zijn op uw dagelijkse werk en die sterk, maar vooral groot genoeg zijn, zelfs voor de meest veeleisende projecten. De Opel Movano voldoet in alle opzichten aan dit profiel. Hij is ontworpen en gebouwd met u en uw bedrijf voor ogen: Met meer uitvoeringen, meer comfort en meer kracht. U kunt er op rekenen dat ‘No Job Too Big’ is voor de Movano. Ontdek de Movano

Opel Leasing.

Een eigen wagenpark, groot of klein, brengt veel werk met zich mee. Wanneer u kiest voor Opel Leasing hoeft u zich niet langer zorgen te maken over onderhoud, reparaties, brandstofadministratie, verzekeringen, etc. Opel Leasing is hier namelijk in gespecialiseerd en neemt u dan ook graag deze zorgen uit handen. Zo houdt u tijd over om u te focussen op uw kernactiviteiten.

De Opel dealer is de belangrijkste schakel tussen u en Opel Leasing. Gedurende de gehele looptijd van uw contract kunt u bij de Opel dealer terecht voor alle zaken die met uw auto te maken hebben. U heeft dus één bekend contactpersoon waar u alles mee kunt regelen. Deze kent uw auto als geen ander, en weet wat u als klant belangrijk vindt.

De diensten van Opel Leasing vallen onder de Operational Lease formule; een soepel en betrouwbaar leasecontract dat u in staat stelt exact de kilometerkosten te betalen die overeenkomen met uw (zakelijk) gebruik. De leaseprijs is afhankelijk van de door u gekozen jaarkilometrage en looptijd. Zo rijdt u altijd in een jonge en representatieve auto.

U kunt Opel Leasing bereiken op:
Telefoonnummer: 020-6583222
E-mail: sales@opelleasing.nl

 

Klik hier voor meer informatie over Opel Leasing.
Klik hier en ontvang direct een offerte door uw eigen auto samen te stellen in de Car Configurator.

Opel Certified Conversions

Terug naar bedrijfswagens

 

Sinds jaar en dag werkt Opel Bedrijfwagens nauw samen met verschillende ombouwspecialisten om aan de groeiende vraag naar maatwerk te kunnen voldoen. Met de introductie van het Opel Certified Conversions programma tilt Opel de samenwerking naar een hoger plan.

Geselecteerde ombouwspecialisten beschikken na het positief doorlopen van een uitgebreid certificeringsproces over de officiële fabrieksgoedkeuring van Opel bedrijfwagens en worden opgenomen in het Opel Certified Conversions programma. Door ons krachtige aanbod en de nauwe samenwerking met (inter)nationale ombouwspecialisten profiteert u van de volgende voordelen:

 • De ombouw van uw Opel Bedrijfswagen wordt geheel volgens officiële fabrieksvoorschriften gebouwd.
 • De ombouw voldoet aan alle wettelijke kwaliteitseisen.
 • U krijgt minimaal 2 jaar garantie op uw Opel Bedrijfswagen én de ombouw.
 • U kunt profiteren van een landelijk dekkend service netwerk.
 • U kunt vertrouwen op het juiste mobiliteitsadvies.

Het Opel Certified Conversions programma bestaat momenteel uit de volgende ombouwspecialisaties:

 • Autotransporter Autotransporter Op basis van Opel Movano Chassis Cabine bouwt Tijhof Autotransportsystemen BV lichtgewicht autotransporters die de specifieke voordelen van de Opel Movano Chassis Cabine versterken. De grotendeels aluminium opbouw behelst onder meer een circa 5,30 meter lang plateau voorzien van oprijplaten en een kogelkoppeling ten behoeve van een aanhanger. Lees meer over de Movano Autotransporter.
 • Gesloten Laadbak Gesloten Laadbak De Movano wordt door cityBOX voorzien van een lichtgewicht, polyester laadbak met vlakke wanden die zeer geschikt zijn voor het aanbrengen van belettering. De hoge bouwkwaliteit en het duurzame karakter van polyester zorgen ervoor dat de laadbak tegen een stootje kan en de geïntegreerde ladingzekering biedt optimale bescherming van de lading. Lees meer over de Movano Gesloten Laadbak.
 • Dubbele Cabine Dubbele Cabine De Dubbele Cabines van Snoeks Automotive bieden de ideale combinatie voor veilig, comfortabel en praktisch vervoer van personen en goederen in zowel de Opel Vivaro (max. 6 personen i.c.m. 4m³ laadvolume) als in de Opel Movano (max. 7 personen i.c.m. 12m³ laadvolume). Lees meer over de Movano Dubbele Cabine. Lees meer over de Vivaro Dubbele Cabine.
 • Glasresteel Glasresteel Het Euroborn glasresteel wordt aangeboden in samenwerking met Van Den Born Carrosserie en maakt het vervoer van glas en kozijnen makkelijker en veiliger. Door te werken met lichtgewicht materialen (geanodiseerde aluminium profielen) behoudt u veel laadvermogen waardoor ook het vervoer van zwaardere glasplaten en kozijnen moeiteloos verloopt. Lees meer over het Euroborn Glasresteel.
 • Open Laadbak Open Laadbak De ERGO Open Laadbak van Van Den Born Carrosserie biedt een breed scala aan transportmogelijkheden. Iedere Open Laadbak wordt dan ook op maat naar de specifieke wensen van de klant geproduceerd. De Open Laadbak bestaat standaard uit een stalen frame en de onderbouwscharnieren en inbouwsluitingen zorgen voor een eenvoudige bediening en correcte sluiting. Lees meer over de Movano Open Laadbak.
 • Kipper Kipper De robuuste Kipper is een kippende laadbak waarmee ladingen gemakkelijk te lossen zijn. In samenwerking met Van den Born is de ERGO Kipper leverbaar als achterwaartse Kipper of als driezijdige Kipper. Veiligheid, duurzaamheid en gebruiksgemak zijn slechts een paar van de eigenschappen van de veelzijdige Kipper. Lees meer over de Movano Kipper.
 • Polyvolume Polyvolume De Polyvolume van Durisotti biedt net iets meer inhoud dan andere gesloten laadbakken. De aerodynamische vormgeving van de Polyvolume garant voor een gunstiger brandstofverbruik. De grote vlakke zijwanden bieden een uitstekende mogelijkheid voor efficiënte belading of inbouw. En dankzij de voorwielaandrijving beschikt de Polyvolume over uitstekende rijeigenschappen.
 • Movano 4x4 Movano 4x4 De Polyvolume van Durisotti biedt net iets meer inhoud dan andere gesloten laadbakken. De aerodynamische vormgeving van de Polyvolume garant voor een gunstiger brandstofverbruik. De grote vlakke zijwanden bieden een uitstekende mogelijkheid voor efficiënte belading of inbouw. En dankzij de voorwielaandrijving beschikt de Polyvolume over uitstekende rijeigenschappen. Bekijk de video voor meer informatie.
 • VB-Airsuspension
  • VB-CoilSpring VB-CoilSpring VB-CoilSpring hulpveren van VB Airsuspension zijn specifiek ontwikkeld voor voertuigen die constant onder maximale belading opereren. CoilSpring functioneert aanvullend op de originele vering en zorgt ervoor dat de Movano weer op de originele rijhoogte komt. Hierdoor neemt zowel de veerweg als de stabiliteit van het voertuig toe.
  • VB-SemiAir VB-SemiAir Deze hulpluchtvering is ontwikkeld door VB Airsuspension voor gemiddeld tot zwaar beladen voertuigen. De luchtvering wordt aan het bestaande veersysteem toegevoegd en maakt het mogelijk om (in beperkte mate) de rijhoogte zelf in te stellen. Dit vergemakkelijkt het laden en lossen. Bij lichte beladingsverschillen kan de hulpluchtvering het voertuig ‘recht’ zetten.
  • VB-FullAir VB-FullAir VB-FullAir; de volledige luchtvering van VB Airsuspension vervangt integraal het veersysteem van de Movano op de voor- en/of achteras. De elektronisch aangestuurde Air Suspension Control Unit controleert én corrigeert constant het rijniveau van het voertuig en zorgt daardoor automatisch voor veiliger voertuiggedrag en verhoging van het comfort. Lees meer over VB-Airsuspension veersystemen.

Personenvervoer

Terug naar bedrijfswagens

 • Opel Combo Tour Opel Combo Tour Mobiliteit voor iedereen. De Opel Combo Tour is bij uitstek geschikt als rolstoeltoegankelijke alleskunner. Behalve de zeer comfortabele rijeigenschappen faciliteert de onafhankelijke wielophanging van de Combo Tour de ruime bodemverlaging die de basis vormt voor de Easy Access ombouw van gecertificeerd ombouwspecialist Tripod Mobility. De Combo Tour Easy Access is een van de meest comfortabele rolstoeltoegankelijke auto's in zijn klasse! Lees meer over de Opel Combo Tour. Ontdek de Combo.
 • Vivaro Combi Gesloten Laadbak De veelzijdige Combi biedt comfortabel plaats aan maximaal acht passagiers. Dat maakt hem zeer geschikt als personenbus voor hotels of voor werkploegen of sportteams. Door zitplaatsen neer te klappen of te verwijderen, kan de laadruimte vergroot worden. De Vivaro Combi biedt een hoog comfort en is standaard al bijzonder veelzijdig uitgerust met onder andere airconditioning, LED-dagrijverlichting, cruise control, radio, centrale deurvergrendeling en 3-puntsveiligheidsgordels. Bekijk de prijslijst van de Vivaro Combi. Ontdek de Vivaro.
 • Movano Combi & Taxibus Dubbele Cabine Met zijn eenvoudig aan te passen verdeling tussen passagiers- en laadruimte is de Movano Combi de ideale oplossing voor het vervoer van zowel goederen als passagiers. Leverbaar met 6 of 9 zitplaatsen in zowel L1H1- als L2H2-uitvoering, biedt de Movano Combi comfortabel de ruimte. Opel Certified Converter Tribus verzorgt de benodigde aanpassingen om de Movano Combi inzetten als Taxibus. Lees meer over de Movano Taxibus. Lees meer over de Movano Combi. Bekijk de prijslijst van de Movano Combi.
 • Movano Rolstoelvervoer Glasresteel De Movano is uitermate geschikt voor de ombouw tot rolstoelvervoer. Omgebouwd tot rolstoelvervoer, biedt de Movano ruimte aan maximaal acht passagiers of maximaal vier rolstoelen. Ook een combinatie hiervan is mogelijk. Rolstoelen kunnen via een rolstoellift veilig aan boord worden gebracht. De lage instap maakt de Movano ook zeer goed toegankelijk voor passagiers die minder goed ter been zijn. Opel Certified Converter Tribus verzorgt de ombouw tot rolstoelvervoer. Lees meer over de Movano Rolstoelvervoer. Ontdek de Movano.
 • Movano (Tra)Bus Open Laadbak De Movano Bus biedt royaal de ruimte aan 16 of 17 personen. Het volledig beklede interieur, met bagagerekken boven de stoelen, dakverlichting en als optie regelbare ventilatiekanalen is ontworpen om zelfs op de langste rit optimaal comfort te bieden. De Trabus is geschikt voor maatwerk in zitopstellingen. U kunt de Movano Trabus helemaal naar uw eigen hand zetten en afstemmen op uw transportbehoeften. Lees meer over de Movano (Tra)Bus. Bekijk de prijslijst van de Movano (Tra)Bus.

OPEL4BUSINESS BEDRIJFSWAGENS

Terug naar bedrijfswagens

 • Heel veel extra’s zijn bij ons standaard. Opel4Business Bedrijfswagens is een omvangrijk serviceprogramma dat u de garantie geeft dat u op ieder
  moment, waar u ook bent, verzekerd bent van de allerbeste en meest complete service voor uw Opel
  Bedrijfswagen. Deze uitgebreide service omvat de volgende tien voordelen:
  • 0800-1410
   Dag en nacht bereikbaar voor assistentie bij pech onderweg. Tijdens kantooruren voor een vraag over Opel
   Service of voor het maken van een afspraak en op Opel.nl kunt u 24/7 terecht voor het maken van een
   afspraak.
  • Voorrang voor Opel Bedrijfswagens
   De Opel dealer heeft alle courante onderdelen op voorraad zodat u indien nodig binnen 3 uur geholpen wordt wanneer uw bedrijfswagen een onderhoudsbeurt of kleine reparatie nodig heeft.
  • Haal- en brengservice
   Gratis haal- en brengservice voor de berijder (tot 15 minuten rijtijd).
  • Vervangend vervoer voor Bedrijfswagens
   Vervangend vervoer nodig? Meld bij het maken van uw afspraak dat u gebruik wilt maken van Opel vervangend vervoer* en neem vervolgens contact op met uw Opel bedrijfswagendealer om het vervangend vervoer op maat af te stemmen.
  • Flexibele openingstijden
   De Opel bedrijfswagendealer heeft flexibele openingstijden zodat u tijdens werktijd altijd beschikt over een bedrijfswagen in topconditie.
  • Totaalservice voor uw Opel Bedrijfswagen
   Wij verzorgen ook het onderhoud of de keuring van uw opbouw, laadklep, koelmotor etc.
  • Opel Assistance Plus (Europadekking)
   Wanneer uw Opel Bedrijfswagen in onderhoud is bij de Opel bedrijfswagendealer of -reparateur dan bent u altijd verzekerd van pechhulp in heel Europa.
  • Bandenservice met zomer- en winterbanden
   Ook voor zomer- en winterbanden bent u bij de Opel bedrijfswagendealer aan het juiste adres. Uw Opel bedrijfswagendealer kan naar wens ook de wissel en opslag verzorgen.
  • Ruitreparatie of -vervanging
   Een ster of een barst in uw ruit is bij ons snel verholpen. Uw Opel bedrijfswagendealer zorgt ervoor dat uw ruit vakkundig wordt gerepareerd of vervangen.
  • Kwaliteit van Opel
   Wij bieden u twee jaar garantie op originele Opel onderdelen, voeren een software update uit bij het onderhoud en werken met speciaal gereedschap. Er wordt bovendien aan uw Opel Bedrijfswagen gewerkt door Opel getrainde bedrijfswagenmonteurs waardoor u kunt rekenen op de kwaliteit van Opel! Klik hier om de volledige brochure te downloaden.

  * Vraag naar de prijzen en voorwaarden bij uw Opel bedrijfswagendealer